Gift Box Surprise

Gift Box Surprise

7 MAGGIO 2016

Gift Box Surprise
Balloons fryra me helium që Badminton sapo hapur,
A NEW 'për të bërë një dhuratë e dashurisë, ditëlindjen, me balona të të gjitha formave dhe për të gjitha rastet.

Ofrimit të gjithë Italinë, shtëpi, punë, etj ... me habi të madhe dhe Politika, ose të japë atë për ju personalisht dhe dhurata, me aftësinë për të shtuar diçka.

Një dhuratë vetëm për të thënë I LOVE YOU, për të falur, për të pushtuar, ose të dichiarsi.

 Një dhuratë Birthday për një mik, një nip, një gjyshe e largët, për të treguar se ju jeni afër, edhe nëse ju jeni larg në një rajon tjetër, ose nga jashtë 'ITALI.

Zgjidhni nga KATALOGU temën e balona

Imagjinoni emocion ...., surpriza ... i cili papritur merr një kuti të madhe, të mbyllur në të bardhë, me një rozetë të kuqe (pa adresë e kthimit, për të rritur pasiguri dhe Web)
Dhe ... vetëm të hapur kutinë tullumbace (që ju zgjidhni nga KATALOGU) do të fluturojnë para syve të tij,
Dhe ... në mes të letër mëndafshi dhe konfeti ju do të gjeni një FRAME shijshme (në qoftë se ju dëshironi, ju mund të bashkangjitni një foto)
Dhe ... në një letër të vërtetë PARCHMENT ne të shtypura përkushtimin tuaj / dëshirat, kështu që ju do të gjeni se kush e bëri dhuratën.
dhe në qoftë se ju dëshironi, ju mund të shtoni dhe të rregulloje kutinë e papritur me çokollata Pelouche etc..a kërkesën tuaj

Ne jemi të specializuar për të bërë një serpresa elegante dhuratë, dorëzuar në shtëpi, punë, spital, restorante etj nga korrier Bartolini. (Shih komente)

VEPRA si shërbimi FAQ

Ajo do të jetë një surprizë e paharrueshme për të amaze personi që ju doni, të afërmit dhe miqtë.

Ne kemi kryer mijëra dërgesave Sigurimi ndërlidhës kombëtar Bartolini në 24/48 orë, (SEE DELIVERY)
Në ditën e dorëzimit ne do të ju dërgoj një kod për të ndjekur në vend, në kohë reale kohën e dorëzimit, në respekt të plotë të dekretit legjislativ 196/2003 Privacy ligji.

JAP një emocion të mos humbasë shansin për të bërë një dhuratë origjinale për të, dhe ajo, një dhuratë të paharrueshme romantike.

Ju mund të paguani në mënyrë të sigurtë me të dhënat që më vonë do të japë 1) nga duhani rimbushje Post Pay tonë - 2) Banka - 3) Pay Pal. 4) Credit Card.

Balona gati tashmë të fryrë Helium Flying nga të dhënë ose për të tuaj të ofrimit PARTY Balloons.
Me balona Heart Balloons për ditëlindjen, ditëlindjen balona, ??balona 18 Balloons vjetorin, Valentine balona, ??Balloons fat, balona pagëzimit, balona të 1. ditëlindjen për të gjitha rastet, dhe të gjitha çmimet.


Torna alle notizie

Questo sito fa uso di cookie, anche di terze parti. Si rinvia all'informativa estesa per ulteriori informazioni.
Continuando la navigazione su consegnapalloncini.it senza modificare le impostazioni del browser, l'utente accetta tale utilizzo.

OK